Pomppulinnamaailmassa

Näyttökuva 2019-1-15 kello 11.40.39.png
Lasten Synttärihahmot osallistui vuoden vaihteessa Lasten Pomppulinnamaailmaan neljänä pomppimisen täyteisenä päivänä.

Tähkäpään päiväkirja 

Perjantai 15.12

Saavuimme paikalle harjoittelijamme Markuksen kanssa. Pomppulinnamaailma oli ensi Näyttökuva 2019-1-15 kello 11.40.49.pngkertaa Turussa ja tapahtuma oli meillekin aivan uusi kokemus. Lapsia juoksi sisään innokkain ilmein ja aina välillä joku pieni söpö ihminen pysähtyi, katsoi meitä tutkivasti ja vilkutti tai juoksi karkuun.

Alkutekijöikseen kaksi pientä tyttöä tuli luokseni kysymään, kuka oli tuo hahmo vierelläni olevassa kuvassa – banderollissa. Kerroin, että hän on ystäväni Jääkuningatar.

”Me tiedettiin!” tytöt innostuivat. ”Milloin Jääkuningatar tulee tänne?” he kysyivät.

”Itseasiassa hän on tulossa iltapäivällä!”

Päivän aikana parivaljakko tuli monta kertaa juttelemaan kanssani ja noin vartin välein kävivät kysymässä, jokos se Jääkuningatar tulee? On se vaan niin suosittu se Jääkuningatar, ajattelin.

Näyttökuva 2019-1-15 kello 11.41.30.pngIlokseni moni lapsi tunnisti myös minut! He tulivat hipelöimään hiusteni kukkia ja kertoivat, että heillä oli kotona samanlainen mekko kuin minulla. Huomasin myös, että lapset olivat kiinnostuneempia minusta silloin, kun minulla oli kruunu päässä.

Iltapäivällä minun alter-egoni piti lähteä laulamaan Joulun kanssas jaan-konserttiin Mynämäelle, ja tilalleni saapui kuin saapuikin tähän mennessä suosituin hahmomme – Jääkuningatar. 

Kaikenkaikkiaan päivä oli hauska. Vaikka pomppu-laitteet pitivätkin jos jonkinmoista hurinaa ilman pumpatessa niihin ponkaisuvoimaa, oli hauska myös kokeilla hyppiä linnoissa. Lisäksi otimme Markuksen kanssa Speden-pelistä tutun ”valonappilaitteen” kanssa kisan. Markus voitti.

Prinsessa Ruususen logi

Perjantai 4.1

Näyttökuva 2019-1-15 kello 11.41.16.png
Harjoittelijamme Markus oli myös etevä askartelija

 

Palasimme Markuksen kanssa Pomppulinnamaailmaan lomien ja Uudenvuoden vieton jälkeen 4.-6.1.2019. Perjantaina 4. päivä koimme varsinaisen shokki-iskun, kun lapsia oli niin paljon. Perjantaina tapahtuman kävijä-ennätys menikin rikki, ja kävijöitä oli yli 800!

Osaltamme lasten viihdyttäminen sujui myös entistä paremmin. Olimme varautuneet askarteluvälinein ja koristeena oli ilmapalloja ja kimaltelevia viirejä – lapset rakastavat kimalletta! Glitteri ja kimalle tuntuu tepsivän sekä pojille, että tytöille mielenkiinnon herättäjänä.

näyttökuva 2019-1-15 kello 11.41.46
Kuva @parjattuturku

Eräs 7 vuotta täyttävä pikkuprinsessa ei tuntenut minua ennestään, mutta koska minulla oli päässäni kruunu, kultaiset kutrit ja kiva mekko, hän sanoi, että nyt olen hänen lempiprinsessa! Tytön olisi voinut ottaa vaikka työharjoitteluun Markuksen kaveriksi – niin innokas ja avulias hän oli tekemään kruunuja ja auttamaan muita lapsia askartelussa!

Askartelu sai lapset innostumaan, mikä puolestaan sai vanhemmat kiinnostumaan hahmo-palvelusta ja pyysivät itselleen flyereita. Useat vanhemmat sanoivatkin lähtiessään, että ”Nähdään synttäreillä!”

Loppupäivästä kruunun-askartelu-välineet loppuivat, vaahtokarkit ja suklaat oltiin syöty, timangit ja glitteri-purkit tyhjenivät.

Jääkuningattaren memot

Lauantai ja sunnuntai 5-6.1

Lauantainakin kojussamme oli suorastaan ruuhkaa. Kävijöitä oli jälleen yli 800. Sunnuntaina oli rauhallisempaa ja se olikin koko tapahtuman viimeinen pomppupäivä. Sunnuntaina pääpaino oli kuvataiteilussa. Lapset piirsivät ja maalasivat kuvia ja upeat, värikkäät ja kimaltelevat teokset laitettiin kuivumaan narulle.

Meitä yllätti messukojujen vähäinen määrä. Lapsia perheineen oli kuitenkin satoja, mutta kojuja oli vain muutama näinä päivinä. Uskon, että moni muukin yrittäjä olisi saanut paljon hyötyjä hauskasta tapahtumassa.

Me huomasimme, että lapset selvästi hakeutuivat juuri satuhahmon luokse. Tapahtuma kuitenkin selvästi meni hyvin ja uusia potentiaalisia asiakkaita löytyi runsaasti. Kuvissa lasten kanssa tuli poseerattu paljon.

Näyttökuva 2019-1-15 kello 11.41.53.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: