Prinsessakerho aloittaa toimintansa 17.8.2022 Hupiklupilla, osoitteessa Uittamontie 12, Turku.

Tule mukaan prinsessakerhoon!

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17 – 18 Hupiklupilla. Hinta on 55 e / kk, joista elokuu on puolikas. Kerhotoiminta alkaa ke 17.8.2022 ja päättyy marraskuun lopulla. Kerho on suunnattu 4-5-vuotiaille lapsille.

Prinsessakerhon ytimenä ovat toisten huomioon ottaminen ja hyvien käytöstapojen opetteleminen hauskoilla, mieleenpainuvilla tavoilla. Kerhossa leikitään, musisoidaan ja tanssitaan ja lauletaan. Jokaiseksi kerraksi on suunniteltu oma askarteluteema. Tavoitteena on myös antaa lisää rohkeutta lapsille turvallisessa ja mukavassa ympäristössä.

Kerhon vetäjänä toimii kokenut ohjaaja ja prinsessaesiintyjä Tina, joka on erikoistunut prinsessateemoihin. Tina toimii myös teatteriohjaajana, laulajana ja näyttelijänä.

Kurssin on tarkoitus luoda myös vanhemmille tunti omaa aikaa, eikä mitään valmisteluja tarvitse tehdä kotona. Kurssimaksu sisältää kaikki askartelumateriaalit. 4-6 -vuotiaille suunnattu kerho kokoontuu keskiviikkoisin Hupiklupilla koulujen ja päiväkotien toiminnan alettua.

Kerho jatkuu aina marraskuun loppuun saakka. Sekä pojat että tytöt ovat lämpimästi tervetulleita!

Toimitilamme sijaitsevat Turussa osoitteessa Uittamontie 12.

Nähdään elokuussa!

Terveisin,

Tina

Ilmoittaudu!


”Esitys oli kiva ja hauska. Jääprinsessa lauloi upeasti eikä Hämis ollut pelottava. Isommille soveltui paremmin ja olivat olleet innoissaan. Olin mukana pienten kanssa. Heistä kukaan ei pelännyt, olivat mukana ohjelmassa, toiset enemmän toiset vähemmän. Kiitos tästä kivasta arjen piristyksestä!”

Palaute hahmojen esiintymisestä 17.11.21

Taoskujan päiväkoti, Turku


%d bloggaajaa tykkää tästä: