Kurssit lapsille

Meiltä voit nyt ostaa lapsille räätälöityjä lyhytkursseja tai tunteja lempihahmojen kanssa!

Lasten lempihahmot pitävät nyt myös virtuaalisia kursseja

Merenneidon laulukurssi? Prinsessan lukupaja? Jääkuningattaren piirtämiskoulu! Eikö olekin mahtavaa!

Kurssit sopivat esimerkiksi yhdelle lapselle tai sisaruksille. Kursseja varten tarvitset rauhallisen tilan ilman häiriötekijöitä, tietokoneen/pädin, nettiyhteyden ja kurssiin sopivaa materiaalia.

YKSITYISKURSSIT lapsille:

Merenneidon laulukurssi

Mikäpä voisi olla sen hauskempi tapa rohkaistua laulamaan, kuin itse Merenneitoprinsessan opastamana? Merenneito käy lapsen kanssa läpi laulun ihmeitä, äänen lämmittelyä, perusnuotteja ja hauskoja lauluharjoituksia. Jokaisen laulutunnin lopussa lauletaan jokin yhdessä valittu lempikappale. Kurssi sopii n 4 – 8 -vuotiaille lapsille.

Halutessasi voit vaihtaa hahmoa toiseksi prinsessaksi.

Kurssi sisältää viisi 45 min laulutuntia noin kerran viikossa videopuhelun välityksellä. Aikataulusta sovitaan henkilökohtaisesti. Kurssin hinta 135 eur sis alv. Kysy lisää Tinalta!

Jääkuningattaren piirtämiskoulu

Jääkuningatar oppi yhtä jos toistakin viettäessään lapsena aikaa suljettujen porttien sisällä. Nyt hän opettaa lapsille piirtämisen saloja! Ja sehän käy mukavasti ja helposti! Tarvitset vain paperia ja kyniä. Jääkuningattaren kanssa piirretään ja maalataan ihmisen kasvot, ihminen, eläimiä, prinsessajuttuja ja muuta lapsen toiveen mukaan. Opetellaan piirtämään mallista ja piirtämään musiikin tai tarinan mukaan silkkaa omaa mielikuvitsuta käyttäen. Päästetään luovuus valloilleen!

Halutessasi voit vaihtaa hahmoa toiseksi prinsessaksi.

Kurssi sisältää viisi 60 min piirtämistuntia noin kerran viikossa videopuhelun välityksellä. Aikataulusta sovitaan henkilökohtaisesti. Kurssin hinta 155 eur sis alv. Kysy lisää Tinalta!

Jääprinsessan lukupaja

Lukeminen on ihanaa! Vai onko? Ehkä se ainakin voisi olla prinsessan kanssa? Prinsessan lukupaja on tarkoitettu tukemaan nuoren lukijan lukuintoa alkutaipaleella. Prinsessan kanssa luetaan yhdessä inspiroivaa kirjaa vaikka vuorotellen ja jaksamisesta saa pisteitä! Pohditaan myös virkkeiden sisältöä. Lukupaja sopii n 7 – 8 -vuotiaille lapsille.

Halutessasi voit vaihtaa hahmoa toiseksi prinsessaksi.

Kurssi sisältää viisi 45 min lukutuokiota noin kerran viikossa videopuhelun välityksellä. Aikataulusta sovitaan henkilökohtaisesti. Kurssin hinta 119 eur sis alv. Kysy lisää Tinalta!