PRINSESSA BLOGGAA

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lastensynttarihahmot/

 

Lasten synttärit korona-viruksen aikana: 20.3.2020: Mitä tehdä, kun jopa kaverisynttärit perutaan perheen pienimmiltä juhlijoilta?

MERIROSVO JA MERENNEITO DISKOSYNTTÄREILLÄ 25.2.2020 Merenneito ja Merirosvo Kapteeni pääsivät juhlimaan mukaan meri-discoihin!

JÄÄKUNINGATTAREN HELPOT KUTSUKORTIT 24.9.2019 Kun päivämäärä, kellonaika ja juhlapaikka on valittu, on aika lähettää kutsut syntymäpäiville!

ROHKENEN VÄITTÄÄ, ETTÄ NIMENOMAAN LAPSET VOISIVAT OLLA RATKAISU MELKEIN KAIKKIIN MAAILMAN ONGELMIIN. 5.2.2019 Kun olin pieni, tein lupauksia. Lupasin, etten koskaan juo pieruvettä (Coca Colaa). Lupasin, etten koskaan juo kahvia tai polta tupakkaa, koska siitä tulee kaula mustaksi (syäpä). Lupasin, etten koskaan syö eläimiä ja aja autoa. Kaikki lupaukset olen rikkonut…

TUHKIMO RUSKOLAISESSA PALATSISSA  30.1.2019 Eräänä päivänä kauan kauan sitten, tammikuun viimeisellä viikolla, sain kutsun juhliin. Puin ryysyt ylleni, pakkasin kurpitsavaunun, ja ajelin matkaan pakkasen paukkuessa. Tieni johti kaukaiseen maahan, jonka nimi oli Rusko. Parkkeerasin kurpitsavaunut pienen matkan päästä kivasta ”palatsista”……

PRINSESSAT BLOGGAA POMPPULINNAMAAILMASSA 15.12.2019 Saavuimme paikalle harjoittelijamme Markuksen kanssa. Pomppulinnamaailma oli ensi kertaa Turussa ja tapahtuma oli meillekin aivan uusi kokemus. Lapsia juoksi sisään innokkain ilmein ja aina välillä joku pieni söpö ihminen pysähtyi, katsoi meitä tutkivasti ja vilkutti tai juoksi karkuun…..

%d bloggaajaa tykkää tästä: