Prinsessa PopUp

IMG_20190402_144635_704Prinsessa Pop-up –  tapahtumiin ja juhliin

Prinsessa Pop-up on lasten oma viihdyttävä pysähdyspiste tilaisuuksiin, juhliin, häihin tai seminaareihin ja yritys- tai yhdistystapahtumiin. Prinsessa PopUpissa valittu hahmo laittaa pystyyn oman työpajan ja nurkkauksen, jossa hahmon kanssa voidaan ottaa valokuvia tai siellä voidaan askarrella esim tiaroja, kortteja tai slaimia… PopUp sopii noin 3-10-vuotiaille lapsille.

Hahmo vetonaulaksi tapahtumiin

Hahmomme ovat olleet vetonauloina erilaisissa tapahtumissa – yksityisissä sekä yleisötapahtumissa. Oletko järjestämässä perheystävällisen paikan avajaisia? Kenties olet järkkäämässä yrityksessäsi perhepäivät tai olet menossa promoamaan messuille? Kaikkiin tällaisiin tilaisuuksiin sopii huomiota herättävä prinsessa, prinssi tai supersankari vetonaulaksi. On paljon helpompi lähestyä prinsessa Ruususta, kuin bisnestakkiin pukeutunutta ”pelottavaa” mainosmiestä.

Jätä tarjouspyyntö!

Lähtöhinta 115 eur per tunti. Minimitilaus 2 tuntia + matkakulut kulutuksen mukaan Turun talousalueen ulkopuolelle. Askarteluvälineet n 3 eur/lapsi. Esitykset sovitaan erikseen (esim prinsessojen laulut jne).

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN! tinantuotannot@gmail.com

 

O20A7230
Kuva: Arto Kunnola