Joulupukki ja -hahmot

Joulupukki ja muut jouluteemaiset hahmot joulunajan tapahtumiin ja juhliin!

Joulunaika on Suomen taianomaisimpia aikoja! Tietenkin meillä on jouluun sopivat hahmot joka tilaisuuteen. Hahmot sopivat niin lasten juhliin kuin pikkujouluihin. Hahmomme ovat kokeneita esiintyjiä ja ovat tottuneita esiintymään lapsille. Emme vain astu ovesta sisään ja istu kuin tatit paikoillamme, vaan juttelemme lasten kanssa ja teemme kaikkemme, jotta usko taikuuteen ja hahmoihin säilyy ja vahvistuu ja lapsi kokee ikimuistoisen hetken!

Pikkujoulut

Pukkimme parrasta saa nykäistä, sillä sitä ei olla kiinnitetty löysällä kuminauhalla. Jos omaa kasvustoa ei pukilla ole riittävästi movemberin jälkeen, käytämme kunnon kasvoliimaa! Pääasia meille on, että lapsi saa uskottavan kokemuksen ja elämyksen – kuten myös kaikilla synttärivierailuillamme!

santa-449966_1280

Joulupukki pikkujouluihin: Perinteinen Joulupukki tulee jakamaan lahjoja ja kuuntelemaan lahjatoiveita pikkujouluihin. Pyydä tarjous!

Joulupukki ja Jääkuningatar pikkujouluihin: Pyydä tarjous!

Joulubändi: Elävää musiikkia saat duon tai bändin muodossa kauttamme sekä lasten, että aikuisten tilaisuuksiin, hahmoina tai ihan ihmisinä. Ota yhteyttä bändimme kautta: www.tinasalminen.com

Jouluaatto

character-2598003_1280

Joulupukki jouluaattona, 15 min vierailu, 110 eur (early bird tilaukset 1.11.2020 mennessä tilatut 95 eur/vierailu)

Joulupukki ja Jääkuningatar jouluaattona, 20 min vierailu, lahjojen jako ja joululauluja 155 eur (early bird tilaukset 1.11.2020 mennessä tilatut 140 eur/vierailu)

Pukki ja Jääkuningatar vierailevat yhdessä ja erikseen aattona klo 10 – 18 välisenä aikana. Tilaukset vastaanotetaan ja saapumisaika ilmoitetaan joulukuussa optimaalisen ajoreitin mukaan Turun alueella ja ympäristökunnissa. Muuten menee poron pää pyörälle! Tilauksen yhteydessä laskutamme laskulla 10 % varausmaksun, ja loput laskusta aikailmoituksen yhteydessä. Varaukset ovat sitovia.

Tilaa tästä / Order here:

Voit myös lähettää meille sähköpostia: tinantuotannot@gmail.com

You can also email us!