KAIKKI HAHMOT

Lapsesi lempparihahmo

Pukeudumme cosplaynä melkein miksi tahansa hahmoksi. Klikkaa kunkin prinsessan kuvaa ja lue heistä lisää. Hinnastosta löydät tarkemman ohjelmasisällön. Ota yhteyttä ja toivo hahmoa ja tarkempaa ohjelmaa sinun synttärisankarisi tärkeään päivään! Seuraa meitä instagramissa ja katso kuvia ja videoita! Klikkaa hahmojen kuvista tarkempaan esittelyyn!

Synttärihahmot

 

Jääkuningatar

on loistava ohjelmanumero ja hurmaa varmasti jokaisen pikkuisen sydämen. Jääkuningatar on pienten prinsessojen suosikkihahmo, joka sopii mainiosti esimerkiksi prinsessa-teemaisiin bileisiin! Tämä ihana, laulava hahmo tulee paikalle, esittää lauluesityksen tai useamman!

Lue lisää ja tilaa!

Jääprinsessa

Jääkuningattaren siskon seurassa ei takuulla tule tylsää! Hän on menevä prinsessa, joka ei kauaa pysy paikoillaan. Hän on aikamoinen sählääjä ja säätäjä verrattuna isosiskoonsa ja on kokoajan menossa pää kolmantena jalkana.

Lue lisää ja tilaa!

Jäävaltakunnan siskokset

Nämä upeat ja supersuositus siskokset laittavat kaiken peliin, kun lähtevät yhdessä seikkailemaan synttäreille, juhliin ja tapahtumiin!

Peliukko Supertyyppä

Supertyyppä rakastaa kärpässieniä, pelkää omituisia kilpikonnia ja harrastaa prinsessojen pelastamista. Hän saa voimansa tähdistä ja tykkää juosta, pelata pihapelejä ja hyppiä. On myös kiva kerätä jättikolikoita ja ryömiä putkissa.

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.02.48

Merenneito

Tämä prinsessa sopii kesän synttärisankareille tai lasten allas- tai mökkibileisiin! Viihtyy myös ihan kuivalla maalla pinkin iltapukunsa kanssa.

Lue lisää ja tilaa!

 

Tuhkimo

Synttärisankari ja hänen juhlavieraansa on otettava avuksi! Lasikenkää etsitään yhdessä juhla-alueelta. Kun lapset löytävät kadonneen kengän, muuntautuu Tuhkimon arkinen asu taianomaisesti kauniiksi prinsessamekoksi muutamassa sekunnissa juhlaväen silmien edessä!

Lue lisää ja tilaa!

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.03.05

Keiju Prinsessa

Keijukaisten Prinsessa on ainutlaatuinen hahmo, joka koostuu kaikesta, mitä lapset prinsessoissa rakastavat! Hän on prinsessa, keiju, hänellä on pinkkiä, tiaraa ja timantteja!

Lue lisää ja tilaa!

Supersankarit ja muut hahmot

Näyttökuva 2020-3-10 kello 10.21.19

Hämis

Hämis on vallannut erityisesti poikien synttärit. Hän saapuu juhliin yksin tai yhdessä Mari Janinan kanssa! Tapahtumissa kaverista on paljon apua Hämikselle, ja usein hän seikkailee juhlissa myös ystävänsä Jääkuningattaren kanssa.

Lue lisää ja tilaa!

 

87292576_746815049178506_8709851990164766720_n

Merirosvo Kapteeni

on hurrrrjista hurjin seitsemän meren seikkailija, joka etsii aarretta! Kalastelu ja aarten etsiminen ja erityisesti sen löytäminen on Merirosvon tärkein harrastus! Kaikki mikä kiiltää on ihanaa! Ja myös syötävä!

Lue lisää ja tilaa!

MERTEN RYÖVÄRITÄR

Merten Ryöväritär on ahne ja kullanhimoinen merirosvo, joka kapteeninsa tapaan rakastaa aarteita, karttoja ja papukaijoja! Aarteenmetsästys, kalastus ja muu hauska onnistuu Ryövärittären kanssa!

Lue lisää ja tilaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: