Synttäriprinsessat

 

Synttäriprinsessat

Jääkuningatar

Jääkuningatar tapahtumiin ja lasten synttäreille
Jääkuningatar on suosituin hahmo lasten syntymäpäiville.

Jääkuningatar on loistava esiintyminen ja ohjelmanumero, joka hurmaa varmasti jokaisen pikkuisen ja isonkin sydämen. Jääkuningatar on pienten prinsessojen suosikkihahmo, joka sopii mainiosti esimerkiksi prinsessa-teemaisiin bileisiin ja tapahtumiin! Tämä ihana, laulava hahmo tulee paikalle, esittää lauluesityksen tai useamman! Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Jääkuningatar on myös mainio vetonaula tapahtumaan kuin tapahtumaan! Hän yksin tai siskonsa Jääprinsessan kanssa saavat varmasti markkinoinnin avulla jonoa tilaisuuteesi.

Jääprinsessa

132260429_672793030052226_2756655120040401471_o

Jääkuningattaren siskon seurassa ei takuulla tule tylsää! Hän on menevä prinsessa, joka ei kauaa pysy paikoillaan. Hän on aika eloisa ja energinen verrattuna isosiskoonsa ja on kokoajan menossa pää kolmantena jalkana. Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Lue lisää ja tilaa!

Kukkaprinsessa

kukkis

Kaikki on niin täydellistä, kun on kukkia ja saa musisoida. Tämän laulavan prinsessan kanssa tutkitaan mm. Bruunon salaista päiväkirjaa, johon muodostuu omituisia ennustuksia! Mut hei, me ei mainita Bruunoo! Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Lue lisää ja tilaa!

Merenneitoprinsessa

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.02.48

Tämä prinsessa sopii kesän synttärisankareille tai allas- tai mökkibileisiin! Viihtyy myös ihan kuivassa olohuoneessa, puhallettavissa altaissa, paljuissa tai kylpyaammeessa, vaikka ilmestyykin juhliin yleensä leningissä.

Lue lisää ja tilaa

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.03.21

Kaunotar

saapuu juhliin, kokoaa lapset yhteen ja alkaa satuhetki opettavaisella tarinalla, sillä prinsessa rakastaa kirjoja! Tältä prinsessalta onnistuu myös laulu, värittely, askartelu ja yhdessä leikkiminen.

Lue lisää ja tilaa!

Tuhkimo

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.02.12

Synttärisankari ja hänen juhlavieraansa on otettava avuksi! Lasikenkää etsitään yhdessä juhla-alueelta. Kun lapset löytävät kadonneen kengän, muuntautuu Tuhkimon arkinen asu taianomaisesti kauniiksi prinsessamekoksi muutamassa sekunnissa juhlaväen silmien edessä!

Lue lisää ja tilaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: