Synttäriprinsessat

Kukkaprinsessa

kukkis

Kaikki on niin täydellistä, kun on kukkia ja saa musisoida. Tämän laulavan prinsessan kanssa tutkitaan mm. Bruunon salaista päiväkirjaa, johon muodostuu omituisia ennustuksia! Mut hei, me ei mainita Bruunoo! Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Jääkuningatar

cropped-tina-frozen.png

on loistava ohjelmanumero ja hurmaa varmasti jokaisen pikkuisen sydämen. Jääkuningatar on pienten prinsessojen suosikkihahmo, joka sopii mainiosti esimerkiksi prinsessa-teemaisiin bileisiin! Tämä ihana, laulava hahmo tulee paikalle, esittää lauluesityksen tai useamman! Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Lue lisää ja tilaa!

Jääprinsessa

 

132260429_672793030052226_2756655120040401471_o

Jääkuningattaren siskon seurassa ei takuulla tule tylsää! Hän on menevä prinsessa, joka ei kauaa pysy paikoillaan. Hän on aikamoinen sählääjä ja säätäjä verrattuna isosiskoonsa ja on kokoajan menossa pää kolmantena jalkana. Ohjelmassa myös kasvo- tai käsimaalauksia, visailua, bingoa ja muita leikkejä.

Lue lisää ja tilaa!

 

Supertyyppä Peliukko

Näyttökuva 2022-6-6 kello 8.25.58

Pelaatko sä Robloxii, Nintendoo, Segaa, Mineä? Entä realmia? Onko sulla rubuxeja? Mitä muuta vois kesälomalla tehdä? Keksitään yhdessä! Peliukon kanssa on hauskaa päästä läpi temppuradasta, rakentaa jotain siistiä yhdessä, leikkiä pihaleikkejä, visailla ja oppia peliajasta.

 

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.02.48

Merenneitoprinsessa

Tämä prinsessa sopii kesän synttärisankareille tai allas- tai mökkibileisiin! Viihtyy myös ihan kuivassa olohuoneessa, puhallettavissa altaissa, paljuissa tai kylpyaammeessa, vaikka ilmestyykin juhliin yleensä leningissä.

Lue lisää ja tilaa

 

 

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.03.21

Kaunotar

saapuu juhliin, kokoaa lapset yhteen ja alkaa satuhetki opettavaisella tarinalla, sillä prinsessa rakastaa kirjoja! Tältä prinsessalta onnistuu myös laulu, värittely, askartelu ja yhdessä leikkiminen.

Lue lisää ja tilaa!

 

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.02.12

Tuhkimo

Synttärisankari ja hänen juhlavieraansa on otettava avuksi! Lasikenkää etsitään yhdessä juhla-alueelta. Kun lapset löytävät kadonneen kengän, muuntautuu Tuhkimon arkinen asu taianomaisesti kauniiksi prinsessamekoksi muutamassa sekunnissa juhlaväen silmien edessä!

Lue lisää ja tilaa!

 

Näyttökuva 2020-3-18 kello 19.01.39

Tuhkimo ja Haltijakummi

Tulevat juhliin mielellään myös parina. Mitä musiikkia ja taikoja he yhdessä keksivätkään? Kasvomaalaukset, tarinatuokio ja laulaminen lasten kanssa on hahmojen lempipuuhaa! Suosittelemme tätä hahmoparia tapahtumiin!

Lue lisää ja tilaa!

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: